2. – 3. 11. 2019 Svatohubertský víkend

Předkrm

70 g Zvěřinová paštika na listovém salátku s brusinkami, bageta – 89 Kč

Polévky

0,33 l Zvěřinový boršč – 65 Kč 0,33 l Masový vývar s nudlemi – 45 Kč
0,33 l Česnečka se sýrem a opečeným chlebem – 45 Kč

Hlavní chod

150 g Dančí kýta na smetaně – 175 Kč

150 g Zvěřinová svíčková s citronem, brusinkami a šlehačkou – 175 Kč

150 g Jelení ragú na houbách – 169 Kč

150 g Zvěřinový guláš – 125 Kč

150 g Zvěřinové výpečky s červeným zelím – 165 Kč

150 g Kančí řízečky na česneku – 159 Kč

150 g Kančí pečeně se šípkovou omáčkou – 189 Kč

200 g Kančí steak na portském víně se švestkovou omáčkou – 209 Kč

200 g Kuřecí prsa na fazolkách se slaninou – 159 Kč

200 g Vepřový steak z panenky s pepřovou omáčkou – 179 Kč

250 g Kachní stehno s červeným zelím – 169 Kč

150 g Smažený kuřecí, vepřový řízek – 109 Kč

150 g Variace smažených sýrů (eidam, niva, hermelín) – 119 Kč

300 g Řecký salát – 125 Kč

Přílohy

250 g Hranolky – 45 Kč

250 g Opečené brambory – 45 Kč

250 g Vařené brambory – 39 Kč

250 g Mačkané brambory – 45 Kč

250 g Bramborová kaše – 39 Kč

200 g Houskový, bramborový nebo karlovarský knedlík – 25 Kč

Dezerty

2 ks Domácí jablečný závin – 55 Kč

2 ks Palačinky se zmrzlinou, ovocem a šlehačkou – 55 Kč

1 ks Mechový řez – 40 Kč

1 ks Pařížský řez – 40 Kč

1 ks Ovocný pohár se zmrzlinou a šlehačkou – 59 Kč

1 ks Medovník – 49 Kč

Informace o alergenech v pokrmech jsou na vyžádání k dispozici u obsluhy.


Přejeme příjemné posezení a dobrou chuť